2110011264 6985930472 Ιπώννακτος 35 Νέος Κόσμος, Αττική wwwroyalneedlieart@gmail.com
hero image
 
 
     
  Η Ιστορία μας
Royal needle art | Permanent makeup - Ημιμόνιμο μακιγιάζ - Microblading - Brow lamination - Lash lift - Αφαίρεση tattoo ,Νέος Κόσμος Αθήνα

Η Royal Needle Art ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια με πάθος και αφοσίωση στον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ και των εξειδικευμένων υπηρεσιών ομορφιάς. Από την πρώτη μέρα, η φιλοσοφία μας στηρίχθηκε στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση των τελευταίων τάσεων και τεχνικών, καταφέραμε να καθιερωθούμε ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ομορφιάς στην περιοχή μας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Γιατί να μας Επιλέξετε  
     
 
Στη Royal Needle Art, η προσωπική σας ικανοποίηση είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Επιδιώκουμε να δημιουργούμε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου μπορείτε να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς.Η δέσμευσή μας στην αριστεία και η αγάπη μας για την ομορφιά είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.
 
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματα είναι όχι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και ασφαλή και διαρκή.
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Η Υπόσχεσή μας

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να παραμένουμε πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την Royal Needle Art και να εμπιστευτείτε την ομορφιά σας στα χέρια των ειδικών μας.
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Χείλη  
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Microblading Brows  
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Powder Brows  
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Eyeliner  
Φρύδια: Κλωστή και Brow Lamination  
Βλέφαρα: Lash Lift  
Dermapen  
Laser Carbon Peeling  
 
     
 
 
 
     
  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Η Royal Needle Art λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και επαγγελματισμό. Με εμπειρία 8 ετών στον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ και των εξειδικευμένων υπηρεσιών ομορφιάς, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Κάθε διαδικασία μας ακολουθεί αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς.
 
     
     
  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Στη Royal Needle Art, η ομάδα μας αποτελείται από πλήρως πιστοποιημένους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα τους. Η συνεχής εκπαίδευση και παρακολούθηση των τελευταίων τεχνικών μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αξιοπιστίας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
 
     
     
  ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Με τη χρήση κορυφαίων υλικών και τεχνικών, η Royal Needle Art εξασφαλίζει μακροχρόνια και ασφαλή αποτελέσματα, προσφέροντάς σας την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να αναδείξετε την ομορφιά σας.